Beleef de prachtige natuur
rondom “De Bedstee”

In en om Bed en Breakfast “De Bedstee” is het volop genieten van de rust en de ruimte. Maar u zult ook versteld staan van de directe landelijke en bosrijke omgeving. De voorjaarskleuren, de luwte op de warme dagen in het bos, de prachtige herfstkleuren en de schitterend besneeuwde bospaden zijn adembenemend mooi! Ieder seizoen opnieuw!

“De Bedstee” bevindt zich aan en dichtbij verschillende sportieve routes. Of u nu te voet, te paard of op de fiets erop uit trekt: u beleeft overal het heerlijke Veluwe gevoel!

Voor gasten met een eigen paard of pony die de vele ruiterpaden en trails rondom “De Bedstee” willen gaan verkennen, biedt de stalhouderij op loopafstand stalling en verzorging.
Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij de Stalhouderij.

Een lekker kopje thee bij koffie- en theeschenkerij ’t Veenhuusje’ (5 min), een balletje slaan op de 18 holes golfbaan Edda-huzid (fiets afstand), een buitenrit of huifkartocht, ontspanning op recreatieplas ‘Zeumeren’ (fiets afstand) of een beautydag bij Sauna Drome (loopafstand)

Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden in de directe omgeving.

Kijk voor meer activiteiten in de directe omgeving op onze activiteitenpagina.

Uitstapjes

Bed en Breakfast "De Bedstee" ligt op een ideale plek op De Veluwe, op korte afstand van de vele unieke plekjes! Kijk eens tijdens uw verblijf in onze informatie la voor folders en boekjes over onze streek!