Ontbijt-mogelijkheden

Als u na een heerlijke nachtrust wakker wordt en de vogeltjes hoort zingen, is de keuze geheel aan u wat u met het ontbijt wilt doen.

U kunt gebruik maken van “De Bedstee” en zelf voor uw ontbijt zorgen of het aan ons overlaten.

Indien u kiest voor een “Bedstee-ontbijt” dan serveren wij een met zorg samengesteld ontbijt (09:00-11:00 uur), compleet met warme broodjes, vers fruit en streekproducten.
Wij serveren het ontbijt op een schattig dienblad geheel in “Bedstee-stijl” zodat u flexibel bent waar u wilt ontbijten. U kunt samen plaatsnemen in de knusse keuken of bij goed weer al het lekkers buiten oppeuzelen aan de tuintafel, met uitzicht over de weilanden.

Ook een ontbijtje op bed of een gezellige picknickmand behoren tot de mogelijkheden.

Wij houden graag rekening met uw ontbijt wensen. Volgt u bijvoorbeeld een speciaal dieet,of heeft u een ander verzoek,laat het ons weten bij uw reservering.

Iets speciaals?

Doet zich een speciale gelegenheid voor: wij helpen u graag er een feestje van te maken! Wij vinden het heel leuk om iemand met een speciaal geserveerd ontbijtje in de watten te leggen. Wilt u iemand verrassen met een glas champagne of een extra verrassing? Bloemen, gebak, slingers: we denken graag met u mee!